Levering

Levering


Hvor lang leveringstid har dere?

Du vil motta din bestilling tidligst 2 dager og senest 7 dager etter at bestillingen er gjennomført, avhengig av hvor i landet du bestiller fra. Dette gjelder forsendelser sendt med Postens standardlevering Klimanøytral Servicepakke. Om du behøver din bestilling tidligere enn dette, vennligst kontakt kundeservice før du gjennomfører handelen, så hjelper vi deg med alternativer.

JULEGAVER & SENDEFRISTER

Vi vet av erfaring at man må beregne noe ekstra leveringstid hos Posten rett før jul og ønsker at våre kunder tar utgangspunkt i å bestille sine julegaver hos Kleins.no innen 15. desember. På denne måten er du sikker på at du får juleposten i tide.

Hva koster det for frakt?

Fri frakt ved kjøp over 999 kroner. Fast frakt for bestillinger under dette er 59 kroner.

Hva skjer om jeg ikke henter pakken min?

Uavhentede pakker etterfaktureres kjøper på 150 kroner

Hva skjer om ordren er forsinket?

Dersom levering av bestillingen blir forsinket vil vi gi deg informasjon om dette så snart vi har oversikt over det, sammen med informasjon om, og eventuelt når, levering kan skje eller om produkt(er) er utsolgt. Kleins AS tar ansvar og risiko for sendingen inntil de overtas av kjøper, altså når du har fått din ordre i besittelse.

Kan jeg hente ordren i butikk?

Alle bestillinger fra kleins.no kan hentes gratis fra en av våre Kleins butikker i Trondheim som har varen på lager. 

NB! Vær oppmerksom på at du ikke kan hente ut ordren din før du har fått bekreftelse per e-post på at pakken er klar til å hentes. Angreretten starter å løpe 5 virkedager etter at ordren er registrert og du får beskjed om at pakken er klar for uthenting. Husk gyldig legitimasjon – det er kun personen som har lagt inn ordren som kan hente den ut i butikk.