Om Kleins

Kleins har drevet med mote i over 100 år og står i dag som en sterk merkevare i Trondheim.

Kleins er en familieeid bedrift som ble grunnlagt i 1904 med det formål å tilby et unikt og bredt utvalg av håndplukkede kvalitetsmerker til både dame og herre. Hos Kleins er vi opptatt av å tilby kvalitet – en verdi som har stått i sentrum hos oss i over 100 år. Kleins består i dag av 3 eksklusive butikker i Trondheim som tilbyr kvalitetsmerker til dame og herre: Kleins Byhaven, Kleins Sirkus Shopping og Kleins City Syd.

Vi vet at klær skaper folk og ønsker å gi deg en førsteklasses opplevelse gjennom et unikt vareutvalg og personlig oppfølging.

Hos Kleins arbeider profesjonelle ansatte som ser viktigheten av riktig passform, god kvalitet, flatterende fargekombinasjoner og de seneste trendene. Er du på jakt etter noe unikt, klassisk eller trendy kombinert med høy kvalitet er Kleins mangfoldige merkemiks noe for deg.

Vi tilbyr også vårt omfattende vareutvalg online, og sender til hele Norge. Har du spørsmål? Send en e-post til nettbutikk@kleins.no så hjelper vi deg gjerne!

Kleins har det privilegium til å stå helt fritt til å velge hvilke merker vi ønsker å føre. Vi er ekstremt stolt av den unike varepakken vi har i dag, og jobber kontinuerlig med å utvikle oss og er alltid på jakt etter nye, spennende merker.