FAST FRAKT 59,- ✓ FRI FRAKT PÅ ORDRE OVER 999,- ✓

Samsøe Samsøe

Samsøe Samsøe, som opprinnelig er fra Danmark, omtaler seg selv som et skandinavisk merke. De er opptatt av å hele tiden være aktuelle og at deres design skal kunne gjenspeile tiden vi lever i. Samsøe Samsøe satser på en gjenkjennelig stil, med enkle plagg kjennetegnet av gjennomtenkte snitt og rå detaljer. Et merke for den motebevisste, moderne og urbane.

Samsøe Samsøe finner du hos Kleins Byhaven, Kleins City Syd og Kleins Sirkus

80 vare(r)

per side

80 vare(r)

per side

Rå detaljer og brukervennlig design

Samsøe Samsøe er et dansk designmerke etablert av brødrene Samsøe i København i 1993 som et rent smykkemerke. Etterspørselen vokste raskt, og ikke lenge etter ble konseptet utvidet til å omfatte premium klær rettet mot et mannlig publikum, og senere har det utviklet seg til det brandet vi kjenner i dag med kolleksjoner til både han og henne. Samsøe Samsøe kjennetegnes av sine rå detaljer og fokus på skandinavisk minimalisme. Merket satser stort på den hverdagslige og brukervennlige moten, og henter mye inspirasjon fra dansk gatemote og den internasjonale catwalken. Med sine utmerkede tekstilkvaliteter, rimelige prisnivå og ikoniske silhuetter har Samsøe Samsøe på kort tid etablert seg som et anerkjent motemerke verden over.

Stort utvalg dansk designmote til dame

Hos Kleins finner du et stort utvalg klær fra Samsøe Samsøe til dame; alt fra gode t-skjorter som danner den perfekte basen til skreddersydde bukser og trendy kjoler i sesongens heteste print, i tillegg til deilige strikkegensere som passer perfekt til høstkosen. Samsøe Samsøe er merket for deg som ønsker å skape din egne personlige stil gjennom klær og mote - ispedd den nordiske enkeltheten og urbane København-energien. Noe av det som gjør Samsøe Samsøe til en stor favoritt hos oss er at alle plaggene kan styles opp og ned for å passe til både hverdags og fest. Dette skaper en brukervennlig og allsidig base du kan bruke til å skape akkurat den stilen du ønsker. Handle vårt store utvalg kvalitetsklær til dame fra Samsøe Samsøe i dag, og få fri frakt på alle ordre over 999,-. Du har alltid 14 dagers angrerett og rask levering.