FAST FRAKT 59,- ✓ GRATIS BYTTE ✓ FRI FRAKT OVER 999,- ✓ GRATIS HJEMKJØRING PÅ ORDRE OVER 999,- ✓

Gant

GANT er et amerikansk brand grunnlagt av ukrainske Berl Gantmacher i 1949. Merket produserte i starten utelukkende herreskjorter, og har siden oppstarten utviklet seg til å føre klær for hele familien. GANT forener den klassiske, preppy amerikanske stilen med europeisk håndtverk og finesse, og har i ettertid oppnådd kultstatus i moteverdenen. I dag finner du GANT-butikker på alle verdens kontinenter.

GANT finner du hos Kleins Byhaven, Kleins City Syd og Kleins Sirkus

56 vare(r)

per side

56 vare(r)

per side

En sporty og preppy stil med amerikanske undertoner

GANT er et livsstilsmerke etablert av Berl Gantmacher i 1949, etter tidligere å ha produsert skjorter for noen av de beste brands på markedet. De to sønnene hans, Elliot og Marty, som begge hadde utdannet seg innen markedsføring og forretningsledelse tok over driften etter farens død i 1955. Tanken bak GANT Inc var å skape skreddersydde klær med en preppy undertone - stilen kan best karakteriseres som det vi kjenner som Ivy League-looken; velkledd men ikke nødvendigvis pyntet. Tidlig på åttitallet ble GANT et verdenskjent motemerke, for så i 1999 å bli kjøpt opp av Pyramid Sportswear of Sweden. I dag kjenner vi GANT som et svensk merke.

Anerkjent livsstilsmerke for han og henne

Kleins har et stort utvalg av klær fra det anerkjente livsstilsmerket GANT - både til dame og herre. I sortimentet vårt finner du både de klassiske skjortene de er viden kjent for, i tillegg til nye favoritter innen blazere og linbukser til dame og sporty hettegensere og kabelstrikk til både han og henne. Du finner flere forskjellige varianter av den tidløse Oxford-skjorten som enkelt kan dresses opp og ned - fra en dag på kontoret til en kveld på byen. I tillegg har vi de bestselgende skjørtene og shortsene til dame i myk jersey-kvalitet. Hos Kleins finner du enkelt dine favoritter fra GANT, enten du liker den preppy eller atletiske stilen. Shop dine nye favoritter hos oss i dag! Fri frakt på alle orde over 999,- og rask levering!