Få varene tilsendt eller hent i butikk. Fast frakt 59,- Gratis frakt ved kjøp over 999,-

Parajumpers

Parajumpers

Parajumpers ble etablert etter at designer Massimo Rosetti møtte den velkjente «210 Rescue Squadron» på en bar i Alaska, og fikk ideen om å skape en innovativ og funksjonell kolleksjon yttertøy ispedd teknologiske komponenter. Modellen «Kodiak» - som nå står som et ikon i Parajumpers sin historie - startet suksessen, og er fortsatt en del av sortimentet i dag.

47 vare(r)

per side

47 vare(r)

per side

Dunjakker til dame og herre 

Parajumpers er merket som holder deg varm, klassisk og forberedt på vær og vind. De varme dunjakkene til dame og herre er et stilsikkert valg, som passer perfekt til norske forhold og kalde temperaturer. Noen av våre mest populære modeller, parajumpers kodiak, juliet og longbear har holdt seg moteriktige og tidløse gjennom mange år. Kvalitet er alltid på mote og med parajumpers får du både kvalitet og et fantastisk design. For et fullendt look kan du også finne varme og gode luer og hansker. Du kan for eksempel finne en søt lue med dusk og logo eller kanskje en mer klassisk lue i strikk.

Parajumpers dunjakker og overgangsjakker

Mange kjenner Parajumpers for deres evne til å holde deg varm, men det finnes selvfølgelig også mange flotte overgangsjakker. Vi kjenner alle kjølige høstmorgener på vei til jobb eller skole og hvor kjipt det er å fryse, mens du prøver å få den siste søvnen ut av øynene. Med en overgangsjakke holder du deg varm og stilig i de tidlige morgentimene. Om du synes det er litt varmt med en jakke i overgangsperioden, kan du alltid prøve en vest fra Parajumpers i stedet. Vestene gir et sporty utseende og er praktiske og varme. Parajumpers har mange stilige modeller og noe, som passer til alle. Om du liker å gå ute i naturen eller foretrekker en dag i bymiljø, finner du en jakke, som passer deg. Lang eller kort dunjakke? Hette eller uten? Sjekk vårt utvalg og finn din nye jakke i dag.