Les Deux

Les Deux – Tidløse plagg med internasjonal inspirasjon

Les Deux ble grunnlagt i 2009 av Andreas von der Heide og Virgil Mwepele i Skandinavias motehovedstad, København. To kompiser med ulike bakgrunner; von der Heidie som en skandinavisk prep-gutt og Mwepele som politisk flykning fra Kongo. Merkets navn, Les Deux, er et fransk begrep som betyr «de to» hvilket passet godt til opprinnelsen av merket. Les Deux har siden 2009 vokst seg inn til over 500 forhandlere rundt og er blitt et godt kjent merke i Skandinavia.

En dualistisk tilnærming av to ulike stiler
Les Deux grunnprinsipper er at det skal være et merke for alle uansett kjønn, politikk, kulturell bakgrunn og religiøs tro. De ønsket å skape en nisje i motebransjen ved å kombinere to ulike stiler – prep-gutten fra Ivy League som møter den upretensiøse gategutten. Ut av dette har de laget modeller som baserer seg på førsteklasses kvalitet gjennom medfølelse, kreativitet og frihet. Merkets opprinnelse stammer fra København i 2009 da de startet å designe enkle t-skjorter med militærlapper for sine kompiser. T-skjortene ble veldig populær i vennegjengen og i familien, og deretter tok populariteten rundt firmaet av og de begynte å produsere andre typer plagg i tillegg. Siden den gang har de utviklet seg til å bli et merke som leverer tidløse baseplagg som er enkelt å style både opp og ned etter bruk.

Deres design er veldig nordisk gjennom å være stilrene baseplagg som kan brukes både til en avslappet søndag og som til en festligere fredag. Merket tilbyr klassiske og rene plagg med en vri som stammer fra internasjonale tolkninger. Les Deux er tro mot sin opprinnelse og visjoner ved å alltid ha en autentisk look til plaggene sine. Lens T-Shirt har for eksempel en hempe i nakken som representerer det franske flagget som merkets navn stammer fra.

Merket tilbyr en hel garderobe av sofistikerte plagg som kan ble brukt til komplette antrekk eller integrert inn i din hverdagsstil. Como Suit Pants fra merket er en tidløs klassiker som har et stilrent design som kan brukes både til hverdags med t-skjorte og sneakers samt til festligere anledninger med et par dressko og skjorte. Finn din favoritt i butikk eller hos kleins.no. Hos oss har du alltid 14 dager angrefrist og gratis frakt over 999,-!