FAST FRAKT 59,- ✓ GRATIS BYTTE ✓ FRI FRAKT OVER 999,- ✓ GRATIS HJEMKJØRING PÅ ORDRE OVER 999,- ✓

Hale Bob

Skaperen og grunnleggeren av Hale Bob, Daniel Bohbot, startet sin karriere i Paris og har helt siden starten kledd moderne, motebevisste og trendy kvinner i sine særegne og feminine kolleksjoner. På en reise til Los Angeles i 2001 oppdaget Bohbot at dette var rett sted å lansere designene som etter hvert ble must-haves hos kjendisene i Hollywood. Med kjendiser som Sofia Vergara, Eva Longoria, Cameron Diaz, & Cindy Crawford på merittlisten har Bohbot funnet en nisje innen det internasjonale motemarkedet.

Hale Bob finner du hos Kleins Byhaven, Kleins City Syd og Kleins Sirkus

12 vare(r)

per side

12 vare(r)

per side

Kjendisenes kjolefavoritt

Hale Bob - grunnlagt av Daniel Bohbot - er verdenskjent for sin utstrakte bruk av sterke farger og unike mønster, og for ikke å glemme upåklagelige gode kvalitet. Kleins tar hver sesong inn kjoler og bluser fra Hale Bob, alle i lekne farger og særegne print. Alle mønstrene merket bruker utvikles eksklusivt i deres studio, noe som gjør hvert enkelt plagg desto mer unikt. Det er ikke vanskelig å forstå hvorfor noen av de største stjernene i Hollywood elsker Hale Bob - man kan stadig vekk se kjendiser som Eva Longoria og Cameron Diaz kledd i Bohbot sine særegne designs.

Skill deg ut i mengden

Agendaen til Hale Bob er og har alltid vært å få kvinner til å føle seg vakre, komfortable og sikre i sin egen kropp - og å tillate kvinner å skille seg ut i mengden. Bohbot følger stadig med på utviklingen innen damemote og vet alltid hva som vil bli det neste store for så å implementere dette i sine egne kolleksjoner. Merket er kjent for sine gode og eksklusive passformer og flatterende snitt som kombinert med forseggjorte detaljer og nydelig fargebruk til sammen utgjør en helt unik miks. Sjekk utvalget vårt i dag, og finn din neste favoritt fra Hale Bob hos Kleins. Fri frakt på alle bestillinger over 999,- og rask levering!