FAST FRAKT 59,- ✓ GRATIS BYTTE ✓ FRI FRAKT OVER 999,- ✓ GRATIS HJEMKJØRING PÅ ORDRE OVER 999,- ✓

Zira Jacket 12844, Beige

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 2 299,00

Beskrivelse

Detaljer

Nydelig høstjakke fra Samsøe Samsøe i beige! Zira Jacket er en kortere modell med høy krage og skjult lukking. Jakken kommer i et minimalistisk design som gir stil og komfort i kombinasjon mot den varme og deilige ullblandingen. To store, praktiske lommer foran og hemper nederst på hver arm. Zira Jacket har en boxy passform for en trendy og moderne look og som gjør den enkel å bruke til ulike anledninger. Lukkes enkelt med store knapper i en skjult lukking hvilket understreker det rene designet.Modellen er 183 cm høy og bruker størrelse M.

Farge: Beige

- Se alle høstnyhetene fra Samsøe Samsøe

Tekstilinnhold

53% Polyester, 27% Akryl, 17% Ull, 2% Polyamide, 1% Viscose

Lagerstatus i butikk

Henter...

Levering & retur

Vi sender alle ordre med Postens Klimanøytrale Servicepakke, og det er også mulig å hente ordren i en av våre butikker i Trondheim.

NB! Ved henting i butikk vil du motta en SMS eller e-post når ordren er behandlet og klar til å hentes. Bestillingen kan ikke hentes ut før dette er mottatt.

Vi tar forbehold om at det kan oppstå avvik i lagerbeholdning på nett, da vi bruker våre fysiske butikker som lager. Dette gjelder spesielt i salgsperioder. Dersom vi ikke har varen du har bestilt, vil vi ta kontakt så raskt som mulig og du vil få beskjed om hva vi kan tilby deg som alternativ.

Les mer om levering og retur i vår FAQ.

Om merket

Siden oppdateres, og du vil snart kunne finne informasjon om merket her. I mellomtiden finner du mer informasjon om våre enkelte merkevarer her.

Du er kanskje også interessert i følgende produkt(er)

Sophia Jacket, Sort

Sophia Jacket, Sort

kr 5 699,00