Få varene tilsendt eller hent i butikk. Gratis frakt ved kjøp over 999,-

Zigzag Crepe Bifrilla, Gull

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 1 699,00

Beskrivelse

Detaljer

Nydelig bluse fra Mads Nørgaard med glam-effekt! Toppen har lange ermer, peplum-fasong og stående krage. Et lett transparent stoff med "zigzag"-mønster og gulleffekt gir en fin kontrast til de rå kantene ved ermer og falde. Kombiner med et par smale skinntights for et rocka og pyntet alternativ til "den lille sorte"!
Modellen er 165cm høy og bruker str 36.

Farge: Gull

- Se alle nyhetene fra Mads Nørgaard

Tekstilinnhold

100% polyester
Vaskes for hånd

Lagerstatus i butikk

Henter...

Levering & retur

Vi sender alle ordre med Postens Klimanøytrale Servicepakke, og det er også mulig å hente ordren i en av våre butikker i Trondheim.

NB! Ved henting i butikk vil du motta en SMS eller e-post når ordren er behandlet og klar til å hentes. Bestillingen kan ikke hentes ut før dette er mottatt.

Vi tar forbehold om at det kan oppstå avvik i lagerbeholdning på nett, da vi bruker våre fysiske butikker som lager. Dette gjelder spesielt i salgsperioder. Dersom vi ikke har varen du har bestilt, vil vi ta kontakt så raskt som mulig og du vil få beskjed om hva vi kan tilby deg som alternativ.

Les mer om levering og retur i vår FAQ.

Om merket

Siden oppdateres, og du vil snart kunne finne informasjon om merket her. I mellomtiden finner du mer informasjon om våre enkelte merkevarer her.