FAST FRAKT 59,- ✓ FRI FRAKT OG GRATIS HJEMKJØRING I TRONDHEIM PÅ ORDRE OVER 999,- ✓

Zhen Jumpsuit, Mørk grønn

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 1 899,00

Beskrivelse

Detaljer

Behagelig jumpsuit fra InWear i en delikat olivenfarge. Denne har vide ben med ankellengde, korte ermer samt to sidestilte lommer foran og en lomme bak. Jumpsuiten har et dekorativt belte i midjen som kan strammes og knytes etter ønske. Kombiner gjerne med et par sneakers for en hverdagslig look eller et par hæler og en blazer for et mer pyntet antrekk. Åpnes og lukkes enkelt med glidelås i ryggen. Hvis du bikker mellom to størrelser anbefaler vi at du går for den største.

Farge: Grønn

- Se alle nyhetene fra InWear

Tekstilinnhold

100% Polyester For: 97% Polyester, 3% Elastan

Lagerstatus i butikk

Henter...

Levering & retur

Vi sender alle ordre med Postens Klimanøytrale Servicepakke, og det er også mulig å hente ordren i en av våre butikker i Trondheim.

NB! Ved henting i butikk vil du motta en SMS eller e-post når ordren er behandlet og klar til å hentes. Bestillingen kan ikke hentes ut før dette er mottatt.

Vi tar forbehold om at det kan oppstå avvik i lagerbeholdning på nett, da vi bruker våre fysiske butikker som lager. Dette gjelder spesielt i salgsperioder. Dersom vi ikke har varen du har bestilt, vil vi ta kontakt så raskt som mulig og du vil få beskjed om hva vi kan tilby deg som alternativ.

Les mer om levering og retur i vår FAQ.

Om merket

Siden oppdateres, og du vil snart kunne finne informasjon om merket her. I mellomtiden finner du mer informasjon om våre enkelte merkevarer her.

Du er kanskje også interessert i følgende produkt(er)