FAST FRAKT 59,- ✓ FRI FRAKT OG GRATIS HJEMKJØRING I TRONDHEIM PÅ ORDRE OVER 999,- ✓

Zhen Jumpsuit, Brun

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 1 899,00

Beskrivelse

Detaljer

Delikat jumpsuit med ankellengde fra InWear i lekker brunfarge. Denne har et dekorativt belte i midjen og korte ermer. Lommer i siden samt en lomme bak. Glidelås i ryggen.
Er du i tvil om størrelse? Denne kan oppleves noe liten i størrelsen og vi anbefaler at du velger en størrelse større enn du bruker normalt.

Modellen er 165 cm og bruker str 34
Farge: Brun

- Se alle nyhetene fra InWear

Tekstilinnhold

100 % polyester Vaskes på 30 grader

Lagerstatus i butikk

Henter...

Levering & retur

Vi sender alle ordre med Postens Klimanøytrale Servicepakke, og det er også mulig å hente ordren i en av våre butikker i Trondheim.

NB! Ved henting i butikk vil du motta en SMS eller e-post når ordren er behandlet og klar til å hentes. Bestillingen kan ikke hentes ut før dette er mottatt.

Vi tar forbehold om at det kan oppstå avvik i lagerbeholdning på nett, da vi bruker våre fysiske butikker som lager. Dette gjelder spesielt i salgsperioder. Dersom vi ikke har varen du har bestilt, vil vi ta kontakt så raskt som mulig og du vil få beskjed om hva vi kan tilby deg som alternativ.

Les mer om levering og retur i vår FAQ.

Om merket

Siden oppdateres, og du vil snart kunne finne informasjon om merket her. I mellomtiden finner du mer informasjon om våre enkelte merkevarer her.