FAST FRAKT 59,- ✓ FRI FRAKT OG GRATIS HJEMKJØRING I TRONDHEIM PÅ ORDRE OVER 999,- ✓

ZettaIW Raglan Coat, Brun stripet

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 3 499,00

Beskrivelse

Detaljer

Rålekker kåpe fra InWear i herlig mønster med høstens farger. Denne kåpen har en avslappet passform og har matchende belte i livet. Lengde til omtrent midt på leggen, klassisk krage og knappelukking i front. Praktiske lommer i siden. ZettalW Raglan Coat er et must-have denne høsten og blir en favoritt i garderoben!

Farge: Brun stripet

- Se alle nyhetene fra InWear

Tekstilinnhold

40% ull, 27% acryl, 25% polyester, 4% andre fibre, 4% polyamide

Lagerstatus i butikk

Henter...

Levering & retur

Vi sender alle ordre med Postens Klimanøytrale Servicepakke, og det er også mulig å hente ordren i en av våre butikker i Trondheim.

NB! Ved henting i butikk vil du motta en SMS eller e-post når ordren er behandlet og klar til å hentes. Bestillingen kan ikke hentes ut før dette er mottatt.

Vi tar forbehold om at det kan oppstå avvik i lagerbeholdning på nett, da vi bruker våre fysiske butikker som lager. Dette gjelder spesielt i salgsperioder. Dersom vi ikke har varen du har bestilt, vil vi ta kontakt så raskt som mulig og du vil få beskjed om hva vi kan tilby deg som alternativ.

Les mer om levering og retur i vår FAQ.

Om merket

Siden oppdateres, og du vil snart kunne finne informasjon om merket her. I mellomtiden finner du mer informasjon om våre enkelte merkevarer her.