FAST FRAKT 59,- ✓ FRI FRAKT OG GRATIS HJEMKJØRING I TRONDHEIM PÅ ORDRE OVER 999,- ✓

ZellaIW Highwaist Pant, Mørk grønn

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 999,00

Beskrivelse

Detaljer

ZellaIW Highwaist Pant er en tidløs klassiker i garderoben og har nå kommet i en nydelig grønnfarge du bare må ha denne sesongen! Buksen er en klassisk dressbukse laget i en myk bomullskvalitet med ilagt stretch. Buksen har en normal passform, høyt liv, lommer i sidene og smale ben som gir et rent og minimalistisk uttrykk. Bruk den sammen med blazeren i samme serie for en hel drakt eller bruk den sammen med en lekker bluse!

Modellen er 168 og bruker størrelse 36

Farge: Mørk Grønn

- Se alle nyhetene fra InWear

Tekstilinnhold

51% bomull, 45% polyester, 4% elastan
Renses

Lagerstatus i butikk

Henter...

Levering & retur

Vi sender alle ordre med Postens Klimanøytrale Servicepakke, og det er også mulig å hente ordren i en av våre butikker i Trondheim.

NB! Ved henting i butikk vil du motta en SMS eller e-post når ordren er behandlet og klar til å hentes. Bestillingen kan ikke hentes ut før dette er mottatt.

Vi tar forbehold om at det kan oppstå avvik i lagerbeholdning på nett, da vi bruker våre fysiske butikker som lager. Dette gjelder spesielt i salgsperioder. Dersom vi ikke har varen du har bestilt, vil vi ta kontakt så raskt som mulig og du vil få beskjed om hva vi kan tilby deg som alternativ.

Les mer om levering og retur i vår FAQ.

Om merket

Siden oppdateres, og du vil snart kunne finne informasjon om merket her. I mellomtiden finner du mer informasjon om våre enkelte merkevarer her.

Du er kanskje også interessert i følgende produkt(er)