FAST FRAKT 59,- ✓ FRI FRAKT OG GRATIS HJEMKJØRING I TRONDHEIM PÅ ORDRE OVER 999,- ✓

Zelie Classic Coat, Brun / Camel

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 2 600,00

Beskrivelse

Detaljer

Nydelig tidløs og klassisk kåpe fra InWear med mørke knapper og klassiske slag. Kåpen har en flatterende lengde til under knærne, en rett, herreinspirert silhuett og gode lommer i sidene. Da den er helfôret og laget i varmende ullmiks er dette en perfekt følgesvenn på kjølige høst-og vinterdager. Den klassiske fargen og minimalistiske snittet gjør Zelie Classic Coat like aktuell sesong etter sesong!

Modellen er 165 cm og bruker str 34

Farge: Brun / Camel

- Se alle nyhetene fra InWear

Tekstilinnhold

70% ull, 30% polyester
Fôring: 100% polyester

Lagerstatus i butikk

Henter...

Levering & retur

Vi sender alle ordre med Postens Klimanøytrale Servicepakke, og det er også mulig å hente ordren i en av våre butikker i Trondheim.

NB! Ved henting i butikk vil du motta en SMS eller e-post når ordren er behandlet og klar til å hentes. Bestillingen kan ikke hentes ut før dette er mottatt.

Vi tar forbehold om at det kan oppstå avvik i lagerbeholdning på nett, da vi bruker våre fysiske butikker som lager. Dette gjelder spesielt i salgsperioder. Dersom vi ikke har varen du har bestilt, vil vi ta kontakt så raskt som mulig og du vil få beskjed om hva vi kan tilby deg som alternativ.

Les mer om levering og retur i vår FAQ.

Om merket

Siden oppdateres, og du vil snart kunne finne informasjon om merket her. I mellomtiden finner du mer informasjon om våre enkelte merkevarer her.