FAST FRAKT 59,- ✓ FRI FRAKT OG GRATIS HJEMKJØRING I TRONDHEIM PÅ ORDRE OVER 999,- ✓

Zabidoo Jumper, Beige

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 2 199,00

Beskrivelse

Detaljer

Ny favoritt i garderoben! Zabidoo Jumper en en supermyk genser i en nydelig strikket kvalitet med en oversized passform, lange ermer og rund hals. Den delikate beige tonen gir et dempet uttrykk, og gjør genseren til den perfekte basen for flere ulike antrekk og stiler.

Bruk den sammen med en jeansshorts på kjølige sommerkvelder og senere sammen med et par klassiske, smale jeans ellers på året. Denne må prøves!

Farge: Beige

- Se alle nyhetene fra American Vintage

Tekstilinnhold

34% mohair, 34% ull, 29% polyamid, 3% elastan
Vaskes for hånd

Lagerstatus i butikk

Henter...

Levering & retur

Vi sender alle ordre med Postens Klimanøytrale Servicepakke, og det er også mulig å hente ordren i en av våre butikker i Trondheim.

NB! Ved henting i butikk vil du motta en SMS eller e-post når ordren er behandlet og klar til å hentes. Bestillingen kan ikke hentes ut før dette er mottatt.

Vi tar forbehold om at det kan oppstå avvik i lagerbeholdning på nett, da vi bruker våre fysiske butikker som lager. Dette gjelder spesielt i salgsperioder. Dersom vi ikke har varen du har bestilt, vil vi ta kontakt så raskt som mulig og du vil få beskjed om hva vi kan tilby deg som alternativ.

Les mer om levering og retur i vår FAQ.

Om merket

Siden oppdateres, og du vil snart kunne finne informasjon om merket her. I mellomtiden finner du mer informasjon om våre enkelte merkevarer her.

Du er kanskje også interessert i følgende produkt(er)

Marija, Blå

Marija, Blå

kr 1 299,00
Marija VIP White

Marija VIP White

kr 1 499,00