FAST FRAKT 59,- ✓ FRI FRAKT OG GRATIS HJEMKJØRING I TRONDHEIM PÅ ORDRE OVER 999,- ✓

ZabaIW Dress, Mørk blå

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 1 199,00

Beskrivelse

Detaljer

Nydelig lang kjole fra InWear i nydelig marineblå med matchende snøring i livet og splitt i skjørtet. Kjolen har korte ermer, rund hals og en avslappet passform med løst snitt. Du velger selv hvordan du ønsker at kjolen skal sitte, da du kan justere midjen etter dine preferanser.

Kombiner med enten et par delikate sandaler eller kule sneakers og en sommerlig veske fra Farrow.

Modellen er 168 cm og bruker str XS

Farge: Mørk blå

- Se alle nyhetene fra InWear

Tekstilinnhold

95% Polyester, 5% Elastan
Vaskes på 30 grader

Lagerstatus i butikk

Henter...

Levering & retur

Vi sender alle ordre med Postens Klimanøytrale Servicepakke, og det er også mulig å hente ordren i en av våre butikker i Trondheim.

NB! Ved henting i butikk vil du motta en SMS eller e-post når ordren er behandlet og klar til å hentes. Bestillingen kan ikke hentes ut før dette er mottatt.

Vi tar forbehold om at det kan oppstå avvik i lagerbeholdning på nett, da vi bruker våre fysiske butikker som lager. Dette gjelder spesielt i salgsperioder. Dersom vi ikke har varen du har bestilt, vil vi ta kontakt så raskt som mulig og du vil få beskjed om hva vi kan tilby deg som alternativ.

Les mer om levering og retur i vår FAQ.

Om merket

Siden oppdateres, og du vil snart kunne finne informasjon om merket her. I mellomtiden finner du mer informasjon om våre enkelte merkevarer her.