FAST FRAKT 59,- ✓ FRI FRAKT OG GRATIS HJEMKJØRING I TRONDHEIM PÅ ORDRE OVER 999,- ✓

Wanetta Pullover, Mørk gul

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 899,00

Beskrivelse

Detaljer

Superfin genser fra Inwear i delikat gultone i deilig og myk kvalitet. Wanetta Pullover har et løstsittende snitt, høy hals og brede ribbede kanter som skaper noe puffede ermer. Genseren er laget i en supermyk miks av kasjmir og viskose som kjennes god mot huden og passer perfekt til kalde høstdager. Bruk den under en mørk kåpe for en røffere look!
Modellen er 168cm og bruker str XS

Farge: Mørk gul

- Se alle nyhetene fra InWear

Tekstilinnhold

65% polyester, 35% viskose
Vaskes for hånd

Lagerstatus i butikk

Henter...

Levering & retur

Vi sender alle ordre med Postens Klimanøytrale Servicepakke, og det er også mulig å hente ordren i en av våre butikker i Trondheim.

NB! Ved henting i butikk vil du motta en SMS eller e-post når ordren er behandlet og klar til å hentes. Bestillingen kan ikke hentes ut før dette er mottatt.

Vi tar forbehold om at det kan oppstå avvik i lagerbeholdning på nett, da vi bruker våre fysiske butikker som lager. Dette gjelder spesielt i salgsperioder. Dersom vi ikke har varen du har bestilt, vil vi ta kontakt så raskt som mulig og du vil få beskjed om hva vi kan tilby deg som alternativ.

Les mer om levering og retur i vår FAQ.

Om merket

Siden oppdateres, og du vil snart kunne finne informasjon om merket her. I mellomtiden finner du mer informasjon om våre enkelte merkevarer her.