FAST FRAKT 59,- ✓ GRATIS BYTTE ✓ FRI FRAKT OVER 999,- ✓ GRATIS HJEMKJØRING OVER 999,- ✓

Ny

Waltones Overshirt, 11703 Sort mønstret

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 1 400,00

Beskrivelse

Detaljer

Stilig skjorte fra Samsøe Samsøe i delikate ruter! Waltones Overshirt har en rett passform med klassisk krage, lange ermer med mansjetter samt en knappestolpe med knapper som faller ton-i-ton med skjorten. Skjorten er laget i en behgelig blanding av resirkulert ull og bomull. Med sitt lekre design og print er dette en skjorte som lett blir en favoritt i klesskapet og er like aktuell på sommer som mot høst og vinter. Skjorten kan enkelt brukes lukket og åpen med en t-skjorte under.

Modellen er 183 cm høy og bruker størrelse M.

Farge: Brun

- Se alle høstnyhetene fra Samsøe Samsøe

Tekstilinnhold

39% ull, 27% polyester, 24% bomull, 6% polyamid, 4% andre fibere

Lagerstatus i butikk

Henter...

Levering & retur

Vi sender alle ordre med Postens Klimanøytrale Servicepakke, og det er også mulig å hente ordren i en av våre butikker i Trondheim.

NB! Ved henting i butikk vil du motta en SMS eller e-post når ordren er behandlet og klar til å hentes. Bestillingen kan ikke hentes ut før dette er mottatt.

Vi tar forbehold om at det kan oppstå avvik i lagerbeholdning på nett, da vi bruker våre fysiske butikker som lager. Dette gjelder spesielt i salgsperioder. Dersom vi ikke har varen du har bestilt, vil vi ta kontakt så raskt som mulig og du vil få beskjed om hva vi kan tilby deg som alternativ.

Les mer om levering og retur i vår FAQ.

Om merket

Siden oppdateres, og du vil snart kunne finne informasjon om merket her. I mellomtiden finner du mer informasjon om våre enkelte merkevarer her.

Du er kanskje også interessert i følgende produkt(er)