FAST FRAKT 59,- ✓ GRATIS BYTTE ✓ FRI FRAKT OVER 999,- ✓ GRATIS HJEMKJØRING OVER 999,- ✓

Waltones Cord Overshirt, Sort

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 1 300,00

Beskrivelse

Detaljer

Rå skjorte fra Samsøe Samsøe i kordkvalitet - et must til høsten! Waltones Overshirt har et stilig design med en rett passform, lange ermer med mansjetter, klassisk krage samt store knapper som understreker det tøffe uttrykket. Kordkvaliteten er med med på å gi en stilig effekt til skjorten samtidig som den føles myk på kroppen. Like fin å ha skjorten åpen som igjen. Style skjorten med en hvit t-skjorte og noen delikate chinos for en tøff look som fungerer både til hverdags og på byen.

Farge: Sort

- Se alle høstnyhetene fra Samsøe Samsøe

Tekstilinnhold

100% Bomull
Vaskes på 30 grader

Lagerstatus i butikk

Henter...

Levering & retur

Vi sender alle ordre med Postens Klimanøytrale Servicepakke, og det er også mulig å hente ordren i en av våre butikker i Trondheim.

NB! Ved henting i butikk vil du motta en SMS eller e-post når ordren er behandlet og klar til å hentes. Bestillingen kan ikke hentes ut før dette er mottatt.

Vi tar forbehold om at det kan oppstå avvik i lagerbeholdning på nett, da vi bruker våre fysiske butikker som lager. Dette gjelder spesielt i salgsperioder. Dersom vi ikke har varen du har bestilt, vil vi ta kontakt så raskt som mulig og du vil få beskjed om hva vi kan tilby deg som alternativ.

Les mer om levering og retur i vår FAQ.

Om merket

Siden oppdateres, og du vil snart kunne finne informasjon om merket her. I mellomtiden finner du mer informasjon om våre enkelte merkevarer her.

Du er kanskje også interessert i følgende produkt(er)