FAST FRAKT 59,- ✓ FRI FRAKT OG GRATIS HJEMKJØRING I TRONDHEIM PÅ ORDRE OVER 999,- ✓

Voltaire Ls Top, Orange

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 599,00

Beskrivelse

Detaljer

Lekker topp fra InWear i en rå farge – perfekt til festsesongen! Blusen har en rund, klassisk hals med kant, lange ermer samt en behagelig passform. Deilig materiale som gir god komfort til huden og en tyngde som faller fint.

Kombiner gjerne med en blå jeans for å sette et mer hverdagslig preg på den eller bruk den til en skinnbukse og høye hæler for et røffere festantrekk.

Farge: Orange

- Se alle nyhetene fra InWear

Tekstilinnhold

95% Polyester, 5% Elastan

Lagerstatus i butikk

Henter...

Levering & retur

Vi sender alle ordre med Postens Klimanøytrale Servicepakke, og det er også mulig å hente ordren i en av våre butikker i Trondheim.

NB! Ved henting i butikk vil du motta en SMS eller e-post når ordren er behandlet og klar til å hentes. Bestillingen kan ikke hentes ut før dette er mottatt.

Vi tar forbehold om at det kan oppstå avvik i lagerbeholdning på nett, da vi bruker våre fysiske butikker som lager. Dette gjelder spesielt i salgsperioder. Dersom vi ikke har varen du har bestilt, vil vi ta kontakt så raskt som mulig og du vil få beskjed om hva vi kan tilby deg som alternativ.

Les mer om levering og retur i vår FAQ.

Om merket

Siden oppdateres, og du vil snart kunne finne informasjon om merket her. I mellomtiden finner du mer informasjon om våre enkelte merkevarer her.