FAST FRAKT 59,- ✓ FRI FRAKT OG GRATIS HJEMKJØRING I TRONDHEIM PÅ ORDRE OVER 999,- ✓

Voltaire Ls Top, Mørk blå

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 599,00

Beskrivelse

Detaljer

Lekker fløyelstopp fra InWear i en dyp blåfarge. Tidløst design med rund hals og lange ermer som gjør at blusen kan brukes flere sesonger. Behagelig passform som sitter deilig mot huden uten at den strammer samt at materialet i velour faller fint. En basevare i festgarderoben som kan kombineres til flere ulike underdeler.

Style den med en dressbukse og støvletter for en klassisk look eller bruk en blå jeans og et par høye hæler for et mer avslappet, moderne uttrykk.

Farge: Blå

- Se alle nyhetene fra InWear

Tekstilinnhold

95% Polyester, 5% Elastan

Lagerstatus i butikk

Henter...

Levering & retur

Vi sender alle ordre med Postens Klimanøytrale Servicepakke, og det er også mulig å hente ordren i en av våre butikker i Trondheim.

NB! Ved henting i butikk vil du motta en SMS eller e-post når ordren er behandlet og klar til å hentes. Bestillingen kan ikke hentes ut før dette er mottatt.

Vi tar forbehold om at det kan oppstå avvik i lagerbeholdning på nett, da vi bruker våre fysiske butikker som lager. Dette gjelder spesielt i salgsperioder. Dersom vi ikke har varen du har bestilt, vil vi ta kontakt så raskt som mulig og du vil få beskjed om hva vi kan tilby deg som alternativ.

Les mer om levering og retur i vår FAQ.

Om merket

Siden oppdateres, og du vil snart kunne finne informasjon om merket her. I mellomtiden finner du mer informasjon om våre enkelte merkevarer her.