FAST FRAKT 59,- ✓ GRATIS BYTTE ✓ FRI FRAKT OVER 999,- ✓ GRATIS HJEMKJØRING PÅ ORDRE OVER 999,- ✓

Victor Turtle Neck, Beige

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 1 300,00

Beskrivelse

Detaljer

Deilig høyhalset genser fra Samsøe Samsøe i delikat beige - en tidløs base som er perfekt til høst og vinter. Victor Turtle Neck har et stilrent design med høy hals, lange ermer samt rett passform. Ribbede kanter for en komfortabel look. Med sin myke og behagelige kvalitet i 100% ull er dette en genser som varmer godt samtidig som du beholder stilen. Like fin til penere anledninger som til hverdags. Kombiner med en oversized skjorte over for en rå hverdagslook eller kjør med en dressbukse for et mer elegant antrekk.

Farge: Beige

- Se alle høstnyhetene fra Samsøe Samsøe

Tekstilinnhold

100% Ull
Håndvaskes eller vaskes på ullprogram

Lagerstatus i butikk

Henter...

Levering & retur

Vi sender alle ordre med Postens Klimanøytrale Servicepakke, og det er også mulig å hente ordren i en av våre butikker i Trondheim.

NB! Ved henting i butikk vil du motta en SMS eller e-post når ordren er behandlet og klar til å hentes. Bestillingen kan ikke hentes ut før dette er mottatt.

Vi tar forbehold om at det kan oppstå avvik i lagerbeholdning på nett, da vi bruker våre fysiske butikker som lager. Dette gjelder spesielt i salgsperioder. Dersom vi ikke har varen du har bestilt, vil vi ta kontakt så raskt som mulig og du vil få beskjed om hva vi kan tilby deg som alternativ.

Les mer om levering og retur i vår FAQ.

Om merket

Siden oppdateres, og du vil snart kunne finne informasjon om merket her. I mellomtiden finner du mer informasjon om våre enkelte merkevarer her.

Du er kanskje også interessert i følgende produkt(er)

Nino T-N 10262, Brun

Nino T-N 10262, Brun

Vanlig pris: kr 1 500,00

Tilbud kr 750,00

Nino T-N, Grønn

Nino T-N, Grønn

Vanlig pris: kr 1 500,00

Tilbud kr 750,00