FAST FRAKT 59,- ✓ FRI FRAKT OG GRATIS HJEMKJØRING I TRONDHEIM PÅ ORDRE OVER 999,- ✓

Ursa Zip Coat, Lys grå

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 1 999,00

Beskrivelse

Detaljer

Lang, oversized kåpe fra InWear i gråmelert ullmiks. Jakken har ribbede kanter i ermer og falde bak, glidelåslukking i front i tillegg til praktiske lommer i sidene. Ballongermer og en rett passform gir jakken et minimalistisk og rent uttrykk og gjør den ideell som hverdagsjakke.

Normal i størrelsen, skal være litt oversized.

Farge: Lys grå

- Se alle nyhetene fra InWear

Tekstilinnhold

Shell: 60% polyester, 40% ull
Ribbede kanter: 98% bomull, 2% elastan
Må renses

Lagerstatus i butikk

Henter...

Levering & retur

Vi sender alle ordre med Postens Klimanøytrale Servicepakke, og det er også mulig å hente ordren i en av våre butikker i Trondheim.

NB! Ved henting i butikk vil du motta en SMS eller e-post når ordren er behandlet og klar til å hentes. Bestillingen kan ikke hentes ut før dette er mottatt.

Vi tar forbehold om at det kan oppstå avvik i lagerbeholdning på nett, da vi bruker våre fysiske butikker som lager. Dette gjelder spesielt i salgsperioder. Dersom vi ikke har varen du har bestilt, vil vi ta kontakt så raskt som mulig og du vil få beskjed om hva vi kan tilby deg som alternativ.

Les mer om levering og retur i vår FAQ.

Om merket

Siden oppdateres, og du vil snart kunne finne informasjon om merket her. I mellomtiden finner du mer informasjon om våre enkelte merkevarer her.

Du er kanskje også interessert i følgende produkt(er)