FAST FRAKT 59,- ✓ FRI FRAKT OG GRATIS HJEMKJØRING I TRONDHEIM PÅ ORDRE OVER 999,- ✓

Unice Jumpsuit, Svart

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 1 799,00

Beskrivelse

Detaljer

Lekker jumpsuit med smale ben fra InWear i sort! Unice jumpsuit har 3/4-ermer med strikk, belte i midjen og praktiske lommer i sidene. Den delikate glidelåsen i front kan åpnes om du ønsker en liten utrigning. Kombiner den med sneakers eller boots til hverdags og med pumps til fest!

Farge: Svart

- Se alle nyhetene fra InWear

Tekstilinnhold

63% polyester, 33% viskose, 4% elastan
Vaskes på 30 grader

Lagerstatus i butikk

Henter...

Levering & retur

Vi sender alle ordre med Postens Klimanøytrale Servicepakke, og det er også mulig å hente ordren i en av våre butikker i Trondheim.

NB! Ved henting i butikk vil du motta en SMS eller e-post når ordren er behandlet og klar til å hentes. Bestillingen kan ikke hentes ut før dette er mottatt.

Vi tar forbehold om at det kan oppstå avvik i lagerbeholdning på nett, da vi bruker våre fysiske butikker som lager. Dette gjelder spesielt i salgsperioder. Dersom vi ikke har varen du har bestilt, vil vi ta kontakt så raskt som mulig og du vil få beskjed om hva vi kan tilby deg som alternativ.

Les mer om levering og retur i vår FAQ.

Om merket

Siden oppdateres, og du vil snart kunne finne informasjon om merket her. I mellomtiden finner du mer informasjon om våre enkelte merkevarer her.