FAST FRAKT 59,- ✓ FRI FRAKT OG GRATIS HJEMKJØRING I TRONDHEIM PÅ ORDRE OVER 999,- ✓

TrilbyIW Vernon Skirt, Hvit mønstret

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 799,00

Beskrivelse

Detaljer

Søtt skjørt fra InWear med delikat heldekkende print. Skjørtet har en flatterende a-fasong og elastikk i midjen for maks komfort. Style med en feminin bluse og klassisk blazer for et oppdatert uttrykk.

Den lette kvaliteten gjør TrilbyIW Vernon Skirt til en storfavoritt både på varme sommerdager og kjølige kvelder sammen med en tykk strikkegenser.

Farge: Hvit mønstret

- Se alle nyhetene fra InWear

Tekstilinnhold

100% polyester

Lagerstatus i butikk

Henter...

Levering & retur

Vi sender alle ordre med Postens Klimanøytrale Servicepakke, og det er også mulig å hente ordren i en av våre butikker i Trondheim.

NB! Ved henting i butikk vil du motta en SMS eller e-post når ordren er behandlet og klar til å hentes. Bestillingen kan ikke hentes ut før dette er mottatt.

Vi tar forbehold om at det kan oppstå avvik i lagerbeholdning på nett, da vi bruker våre fysiske butikker som lager. Dette gjelder spesielt i salgsperioder. Dersom vi ikke har varen du har bestilt, vil vi ta kontakt så raskt som mulig og du vil få beskjed om hva vi kan tilby deg som alternativ.

Les mer om levering og retur i vår FAQ.

Om merket

Siden oppdateres, og du vil snart kunne finne informasjon om merket her. I mellomtiden finner du mer informasjon om våre enkelte merkevarer her.

Du er kanskje også interessert i følgende produkt(er)

TrilbylW Short,  Brun mønstret

TrilbylW Short, Brun mønstret

Vanlig pris: kr 1 199,00

Tilbud kr 599,50