Få varene tilsendt eller hent i butikk. Fast frakt 59,- Gratis frakt ved kjøp over 999,-

Tonal Shield Sweat Skirt, Rød

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 799,00

Beskrivelse

Detaljer

Et deilig mykt jerseyskjørt er noe enhver garderobe trenger! Dette fra GANT er laget i en mellomtykk jerseykvalitet med medium høyde på livet, elastikk i midjen med matchende knytebånd og praktiske stikklommer i sidene. Skjørtet har en pen knelengde og en behagelig passform. Kombiner gjerne med matchende hettegenser og lyse joggesko for en sporty hverdagslook.

Modellen er 165 cm og bruker str S

Farge: Rød

- Se alle nyhetene fra GANT

Tekstilinnhold

Lagerstatus i butikk

Henter...

Levering & retur

Vi sender alle ordre med Postens Klimanøytrale Servicepakke, og det er også mulig å hente ordren i en av våre butikker i Trondheim.

NB! Ved henting i butikk vil du motta en SMS eller e-post når ordren er behandlet og klar til å hentes. Bestillingen kan ikke hentes ut før dette er mottatt.

Vi tar forbehold om at det kan oppstå avvik i lagerbeholdning på nett, da vi bruker våre fysiske butikker som lager. Dette gjelder spesielt i salgsperioder. Dersom vi ikke har varen du har bestilt, vil vi ta kontakt så raskt som mulig og du vil få beskjed om hva vi kan tilby deg som alternativ.

Les mer om levering og retur i vår FAQ.

Om merket

Siden oppdateres, og du vil snart kunne finne informasjon om merket her. I mellomtiden finner du mer informasjon om våre enkelte merkevarer her.