FAST FRAKT 59,- ✓ FRI FRAKT OG GRATIS HJEMKJØRING I TRONDHEIM PÅ ORDRE OVER 999,- ✓

Summer Dress, Denim/indigo

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 1 099,00

Beskrivelse

Detaljer

Lekker denimkjole fra Lee i en nydelig og sommerlig blåfarge - et must i alle garderober! Denne delikate kjolen har lange ermer som kan brettes opp etter ønske samt en klassisk krage med en knappstolpe som går ned til midjen. Knytingen i livet er med på å fremheve midjen og gir sammen med lengden til rett over kneet en feminin og flatterende silhuett. Summer Dress har en praktisk lomme på brystet og hvite knapper hvilket er med på å understreke den hverdagslige og behagelige looken i kjolen. En denimkjole er noe alle bør ha i klesskapet sitt da den er enkel å style til ulike anledninger og lett å slenge på seg. Kombiner med en sort strømpebukse, ankelstøvletter og en strikk for kjølige vårdager eller kjør bare legger og sneakers for deilige sommertider.

Modellen er 164 cm og bruker str XS.

Farge: Blå

- Se flere jeans fra Lee

Tekstilinnhold

100% Lycocell
Vaskes på 30 grader

Lagerstatus i butikk

Henter...

Levering & retur

Vi sender alle ordre med Postens Klimanøytrale Servicepakke, og det er også mulig å hente ordren i en av våre butikker i Trondheim.

NB! Ved henting i butikk vil du motta en SMS eller e-post når ordren er behandlet og klar til å hentes. Bestillingen kan ikke hentes ut før dette er mottatt.

Vi tar forbehold om at det kan oppstå avvik i lagerbeholdning på nett, da vi bruker våre fysiske butikker som lager. Dette gjelder spesielt i salgsperioder. Dersom vi ikke har varen du har bestilt, vil vi ta kontakt så raskt som mulig og du vil få beskjed om hva vi kan tilby deg som alternativ.

Les mer om levering og retur i vår FAQ.

Om merket

Siden oppdateres, og du vil snart kunne finne informasjon om merket her. I mellomtiden finner du mer informasjon om våre enkelte merkevarer her.