FAST FRAKT 59,- ✓ GRATIS BYTTE ✓ FRI FRAKT OVER 999,- ✓ GRATIS HJEMKJØRING PÅ ORDRE OVER 999,- ✓

Sharyl Reverso, Rosa

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 4 399,00

Beskrivelse

Detaljer

Sporty og lett dunjakke fra Parajumpers med metallisk overflate for et tøffere design. Jakken har en bomberform som gir et hverdagslig preg og som røffes opp av flere stilige detaljer. Klassisk logopatch på armen og kanter med stretch for tidløse elementer. Sharyl Reverso er en jakke som kan vendes slik at du får to jakker i en – rosa ytterside og grønn innside eller grønn ytterside og rosa innside! En herlig og komfortabel hverdagsjakke som er perfekt for overgangssesongen og hvor du kan velge farge etter humør og antrekk. Jakken har fire praktiske lommer og lukkes med en metallfarget glidelås med en svart hemp hvilket gir en spennende effekt.

Farge: Grønn

- Se alle nyhetene fra Parajumpers

Alle Parajumpers-produkter vi selger har en QR-kode på innsiden av produktet som verifiserer autentisiteten. - Les mer på Parajumpers sine nettsider

Tekstilinnhold

100% Polyamid Fyll: 90% Dun, 10% Fjær

Lagerstatus i butikk

Henter...

Levering & retur

Vi sender alle ordre med Postens Klimanøytrale Servicepakke, og det er også mulig å hente ordren i en av våre butikker i Trondheim.

NB! Ved henting i butikk vil du motta en SMS eller e-post når ordren er behandlet og klar til å hentes. Bestillingen kan ikke hentes ut før dette er mottatt.

Vi tar forbehold om at det kan oppstå avvik i lagerbeholdning på nett, da vi bruker våre fysiske butikker som lager. Dette gjelder spesielt i salgsperioder. Dersom vi ikke har varen du har bestilt, vil vi ta kontakt så raskt som mulig og du vil få beskjed om hva vi kan tilby deg som alternativ.

Les mer om levering og retur i vår FAQ.

Om merket

Siden oppdateres, og du vil snart kunne finne informasjon om merket her. I mellomtiden finner du mer informasjon om våre enkelte merkevarer her.

Du er kanskje også interessert i følgende produkt(er)

Juliet, Rød

Juliet, Rød

kr 4 699,00