FAST FRAKT 59,- ✓ GRATIS BYTTE ✓ FRI FRAKT OVER 999,- ✓ GRATIS HJEMKJØRING PÅ ORDRE OVER 999,- ✓

Rosella Dress Aop 9695, Mønster

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 2 299,00

Beskrivelse

Detaljer

Nydelig kjole fra Samsøe Samsøe i et lekkert blomsterprint! Rosella Dress har et romantisk design med volanger i halsen, ermene og langs falden som gir et feminint uttrykk i kombinasjon med innsvingen i midjen. Knepping til livet og praktiske lommer i sidene som setter et mer avslappet preg. I og med at kjolen har en mørk bunntone er kjolen like fin til høst og vår som til sommer, og kan enkelt styles med en strømpebukse og boots for en stilig høstlook! Trendy lengde til leggen som gjør at kjolen er like fin til hverdags som til fest.

Modellen er 164 cm høy og bruker størrelse XS.

Farge: Mønstret

- Se alle nyhetene fra Samsøe Samsøe

Tekstilinnhold

100% Viskose
Håndvaskes eller vaskes på finvask.

Lagerstatus i butikk

Henter...

Levering & retur

Vi sender alle ordre med Postens Klimanøytrale Servicepakke, og det er også mulig å hente ordren i en av våre butikker i Trondheim.

NB! Ved henting i butikk vil du motta en SMS eller e-post når ordren er behandlet og klar til å hentes. Bestillingen kan ikke hentes ut før dette er mottatt.

Vi tar forbehold om at det kan oppstå avvik i lagerbeholdning på nett, da vi bruker våre fysiske butikker som lager. Dette gjelder spesielt i salgsperioder. Dersom vi ikke har varen du har bestilt, vil vi ta kontakt så raskt som mulig og du vil få beskjed om hva vi kan tilby deg som alternativ.

Les mer om levering og retur i vår FAQ.

Om merket

Siden oppdateres, og du vil snart kunne finne informasjon om merket her. I mellomtiden finner du mer informasjon om våre enkelte merkevarer her.

Du er kanskje også interessert i følgende produkt(er)

Valerie Short Dress AOP 10867, Blomster

Valerie Short Dress AOP 10867, Blomster

Vanlig pris: kr 1 199,00

Tilbud kr 599,50