Få varene tilsendt eller hent i butikk. Gratis frakt ved kjøp over 999,-

Rizzo, Mørk grønn

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 5 000,00

Beskrivelse

Detaljer

Herlig parkas fra JOHNNYLOVE! Jakken er laget av en polyesterblanding med en ull-look. Vind - og vanntett og avtagbar hette - perfekt for norske forhold! Tre lommer i front og skjult glidelåslukking i front. Jakken er perfekt for temperatur fra 0 til -15 grader. Foret med PrimaLoft isolasjon og pustende membran. Smal passform.
Kan oppleves som litt liten i størrelsen.
Farge: Mørk grønn

- Se alle nyhetene fra JOHNNYLOVE

Tekstilinnhold

Vannsøyle: 10 000
133 grm/m2 PrimaLoft isolasjon
58 % polyester, 28 % viskose, 15 % polyurethan

Lagerstatus i butikk

Henter...

Levering & retur

Vi sender alle ordre med Postens Klimanøytrale Servicepakke, og det er også mulig å hente ordren i en av våre butikker i Trondheim.

NB! Ved henting i butikk vil du motta en SMS eller e-post når ordren er behandlet og klar til å hentes. Bestillingen kan ikke hentes ut før dette er mottatt.

Vi tar forbehold om at det kan oppstå avvik i lagerbeholdning på nett, da vi bruker våre fysiske butikker som lager. Dette gjelder spesielt i salgsperioder. Dersom vi ikke har varen du har bestilt, vil vi ta kontakt så raskt som mulig og du vil få beskjed om hva vi kan tilby deg som alternativ.

Les mer om levering og retur i vår FAQ.

Om merket

Siden oppdateres, og du vil snart kunne finne informasjon om merket her. I mellomtiden finner du mer informasjon om våre enkelte merkevarer her.

Du er kanskje også interessert i følgende produkt(er)