FAST FRAKT 59,- ✓ GRATIS BYTTE ✓ FRI FRAKT OVER 999,- ✓ GRATIS HJEMKJØRING PÅ ORDRE OVER 999,- ✓

Right Hand Base, Mørk Blå

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 10 000,00

Beskrivelse

Detaljer

Stilig og varm parkas fra Parajumpers i en kortere modell. Right Hand Base er en vinterjakke med et rått og praktisk design som er perfekt for norske værforhold. Jakken kommer i en rett passform med et avtagbart dunfyll for på innersiden hvilket sørger for at jakken kan justeres etter temperaturen utendørs. God og deilig hette, flere romslige lommer som gir en røffere utforming samt teipede sømmer. Typiske Parajumpers detaljer som festekrok ved halsen, logopatch på venstrearm og gul hempe ved glidelås. Jakken har i tillegg ribbestrikkede kanter ved ermene som gir en varm og komfortabel overgang. Modellen er 190 cm høy og bruker størrelse XL. Right Hand Base er en praktisk og tøff parkas som lett blir en favoritt når temperaturene daler.

Farge: Mørk Blå

- Se alle nyhetene fra Parajumpers

Alle Parajumpers-produkter vi selger har en QR-kode på innsiden av produktet som verifiserer autentisiteten. - Les mer på Parajumpers sine nettsider

Tekstilinnhold

100% Polyamid. Innerfor: 100% Polyester
Fyll: 90% Dun, 10% Fjær

Lagerstatus i butikk

Henter...

Levering & retur

Vi sender alle ordre med Postens Klimanøytrale Servicepakke, og det er også mulig å hente ordren i en av våre butikker i Trondheim.

NB! Ved henting i butikk vil du motta en SMS eller e-post når ordren er behandlet og klar til å hentes. Bestillingen kan ikke hentes ut før dette er mottatt.

Vi tar forbehold om at det kan oppstå avvik i lagerbeholdning på nett, da vi bruker våre fysiske butikker som lager. Dette gjelder spesielt i salgsperioder. Dersom vi ikke har varen du har bestilt, vil vi ta kontakt så raskt som mulig og du vil få beskjed om hva vi kan tilby deg som alternativ.

Les mer om levering og retur i vår FAQ.

Om merket

Siden oppdateres, og du vil snart kunne finne informasjon om merket her. I mellomtiden finner du mer informasjon om våre enkelte merkevarer her.

Du er kanskje også interessert i følgende produkt(er)

Gilbert, Sort

Gilbert, Sort

kr 8 500,00
Kodiak Man, Sort

Kodiak Man, Sort

kr 10 500,00
Kodiak Man, Mørk Blå

Kodiak Man, Mørk Blå

kr 10 500,00