FAST FRAKT 59,- ✓ GRATIS BYTTE ✓ FRI FRAKT OVER 999,- ✓ GRATIS HJEMKJØRING PÅ ORDRE OVER 999,- ✓

Pippa Crossbody Bag Grain, Svart

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 1 499,00

Beskrivelse

Detaljer

Pen crossbody-veske i liten størrelse fra Markberg i allsidig sort! Vesken har en skjult magnet i front som gjør at den lett kan åpnes og lukkes og det minimalistiske utttrykket bevares. Den har lommer på baksiden og lommer på innsiden for enkel oppbevaring og oversikt - skulderstroppen kan justeres i lengden.

Farge: Svart

H: 17 cm
B: 26 cm
D: 5 cm

Tekstilinnhold

Kalveskinn
100% bomullsfôring

Lagerstatus i butikk

Henter...

Levering & retur

Vi sender alle ordre med Postens Klimanøytrale Servicepakke, og det er også mulig å hente ordren i en av våre butikker i Trondheim.

NB! Ved henting i butikk vil du motta en SMS eller e-post når ordren er behandlet og klar til å hentes. Bestillingen kan ikke hentes ut før dette er mottatt.

Vi tar forbehold om at det kan oppstå avvik i lagerbeholdning på nett, da vi bruker våre fysiske butikker som lager. Dette gjelder spesielt i salgsperioder. Dersom vi ikke har varen du har bestilt, vil vi ta kontakt så raskt som mulig og du vil få beskjed om hva vi kan tilby deg som alternativ.

Les mer om levering og retur i vår FAQ.

Om merket

Siden oppdateres, og du vil snart kunne finne informasjon om merket her. I mellomtiden finner du mer informasjon om våre enkelte merkevarer her.