FAST FRAKT 59,- ✓ GRATIS BYTTE ✓ FRI FRAKT OVER 999,- ✓ GRATIS HJEMKJØRING PÅ ORDRE OVER 999,- ✓

Pimo Blouse, Sort Mønstret

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 1 499,00

Beskrivelse

Detaljer

Sesongens festtopp fra Samsøe Samsøe i et nydelig materiale! Pimo Blouse har et moderne design med en rund hals, puffermer med tynne mansjetter samt en ettersittende passform for en feminin figur. Kommer i et gullfarget materiale med glittertråder i sort og sølv som skaper en elegant og spennende tekstur til blusen. Skjult glidelås i ryggen. Kombiner toppen med et par sorte dressbukser med bootcut og et par enkle øreringer for en klassisk look som er like fin til fest som til en middag.

Obs! Kan oppleves som liten i størrelsen

Farge: Sort

- Se alle høstnyhetene fra Samsøe Samsøe

Tekstilinnhold

100% Polyester. For: 97% Polyester, 3% Elastan
Håndvaskes

Lagerstatus i butikk

Henter...

Levering & retur

Vi sender alle ordre med Postens Klimanøytrale Servicepakke, og det er også mulig å hente ordren i en av våre butikker i Trondheim.

NB! Ved henting i butikk vil du motta en SMS eller e-post når ordren er behandlet og klar til å hentes. Bestillingen kan ikke hentes ut før dette er mottatt.

Vi tar forbehold om at det kan oppstå avvik i lagerbeholdning på nett, da vi bruker våre fysiske butikker som lager. Dette gjelder spesielt i salgsperioder. Dersom vi ikke har varen du har bestilt, vil vi ta kontakt så raskt som mulig og du vil få beskjed om hva vi kan tilby deg som alternativ.

Les mer om levering og retur i vår FAQ.

Om merket

Siden oppdateres, og du vil snart kunne finne informasjon om merket her. I mellomtiden finner du mer informasjon om våre enkelte merkevarer her.

Du er kanskje også interessert i følgende produkt(er)

Pimo Dress, Sort Mønstret

Pimo Dress, Sort Mønstret

Vanlig pris: kr 2 299,00

Tilbud kr 1 149,50