FAST FRAKT 59,- ✓ GRATIS BYTTE ✓ FRI FRAKT OVER 999,- ✓ GRATIS HJEMKJØRING PÅ ORDRE OVER 999,- ✓

Petunia SS Blouse, Grønn Mønstret

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 999,00

Beskrivelse

Detaljer

Årets sommerbluse fra Samsøe Samsøe i en nydelig farge med blomsterprint! Petunia SS Blouse har et feminint snitt med innsving i midjen og en lekker v-utringning hvilket avsluttes med en romantiske knapper som går helt ned til falden. De korte puffermene med elastisk strikk gir en lekker passform og gjenspeiler snittet og mønsteret i hvite blomster. Med sin nydelige farge og delikate detaljer er dette en bluse som lett blir en favoritt på fine sommerdager!

Mål: Str S: Rygglengde: 57 cm

Farge: Grønn mønstret

- Se alle nyhetene fra Samsøe & Samsøe

Tekstilinnhold

100% Viskose
Håndvaskes eller vaskes på finvask.

Lagerstatus i butikk

Henter...

Levering & retur

Vi sender alle ordre med Postens Klimanøytrale Servicepakke, og det er også mulig å hente ordren i en av våre butikker i Trondheim.

NB! Ved henting i butikk vil du motta en SMS eller e-post når ordren er behandlet og klar til å hentes. Bestillingen kan ikke hentes ut før dette er mottatt.

Vi tar forbehold om at det kan oppstå avvik i lagerbeholdning på nett, da vi bruker våre fysiske butikker som lager. Dette gjelder spesielt i salgsperioder. Dersom vi ikke har varen du har bestilt, vil vi ta kontakt så raskt som mulig og du vil få beskjed om hva vi kan tilby deg som alternativ.

Les mer om levering og retur i vår FAQ.

Om merket

Siden oppdateres, og du vil snart kunne finne informasjon om merket her. I mellomtiden finner du mer informasjon om våre enkelte merkevarer her.