FAST FRAKT 59,- ✓ GRATIS FRAKT VED KJØP OVER 999,- ✓ HENT GRATIS I KLEINS-BUTIKK ✓

Penny Velvet Blazer, Sort

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 2 999,00

Beskrivelse

Detaljer

Delikat blazer fra Pieszak i sort. Gjennomgående sømdetaljer som gir et eksklusivt uttrykk sammen med mansjettknappene på de lange ermene. Denne tidløse blazeren har en deilig fløyelskvalitet som gjør det lille ekstra og som gir en annen tekstur enn den klassiske blazeren. Enkel knepping foran som kan lukkes og åpnes etter ønske samt to lommer i front. Blazeren har et flatterende snitt med en innsvinget midje, klassisk krage og en liten splitt bak på ryggen. Bruk den gjerne med Poline Ankel Velvet Jeans for å matche kvaliteten i jakken.

Farge: Svart

- Se alle nyhetene fra Pieszak

Tekstilinnhold

Lagerstatus i butikk

Henter...

Levering & retur

Vi sender alle ordre med Postens Klimanøytrale Servicepakke, og det er også mulig å hente ordren i en av våre butikker i Trondheim.

NB! Ved henting i butikk vil du motta en SMS eller e-post når ordren er behandlet og klar til å hentes. Bestillingen kan ikke hentes ut før dette er mottatt.

Vi tar forbehold om at det kan oppstå avvik i lagerbeholdning på nett, da vi bruker våre fysiske butikker som lager. Dette gjelder spesielt i salgsperioder. Dersom vi ikke har varen du har bestilt, vil vi ta kontakt så raskt som mulig og du vil få beskjed om hva vi kan tilby deg som alternativ.

Les mer om levering og retur i vår FAQ.

Om merket

Siden oppdateres, og du vil snart kunne finne informasjon om merket her. I mellomtiden finner du mer informasjon om våre enkelte merkevarer her.