FAST FRAKT 59,- ✓ FRI FRAKT OG GRATIS HJEMKJØRING I TRONDHEIM PÅ ORDRE OVER 999,- ✓

PapinaIW Oneck Pullover, Mørk oransje

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 1 299,00

Beskrivelse

Detaljer

Deilig strikkegenser fra InWear i nydelig oransje. Genseren har rund hals med bred ribbekant, droppede skuldre og en rett, oversized passform med god lengde.

Denne blir garantert en favoritt i høstgarderoben, da den enkelt kan kombineres med både klassiske jeans, dressbukser og skjørt - eller prøv å style den over en enkel kjole for et stilig og litt mer pyntet hverdagsantrekk.

Modellen er 165cm og bruker str S

Farge: Mørk oransje

- Se alle nyhetene fra InWear

Tekstilinnhold

Lagerstatus i butikk

Henter...

Levering & retur

Vi sender alle ordre med Postens Klimanøytrale Servicepakke, og det er også mulig å hente ordren i en av våre butikker i Trondheim.

NB! Ved henting i butikk vil du motta en SMS eller e-post når ordren er behandlet og klar til å hentes. Bestillingen kan ikke hentes ut før dette er mottatt.

Vi tar forbehold om at det kan oppstå avvik i lagerbeholdning på nett, da vi bruker våre fysiske butikker som lager. Dette gjelder spesielt i salgsperioder. Dersom vi ikke har varen du har bestilt, vil vi ta kontakt så raskt som mulig og du vil få beskjed om hva vi kan tilby deg som alternativ.

Les mer om levering og retur i vår FAQ.

Om merket

Siden oppdateres, og du vil snart kunne finne informasjon om merket her. I mellomtiden finner du mer informasjon om våre enkelte merkevarer her.