FAST FRAKT 59,- ✓ GRATIS BYTTE ✓ FRI FRAKT OVER 999,- ✓ GRATIS HJEMKJØRING PÅ ORDRE OVER 999,- ✓

Acai Jacket 9733, Mørk blå

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 2 299,00

Beskrivelse

Detaljer

Lekker trench-inspirert ytterjakke fra Samsøe & Samsøe. Jakken har en feminin, innsvinget passform og markert midje ved belte i livet. Beltet bidrar også til å gi et laiback uttrykk til plagget. Acai Jacket er helfôret, noe som gjør den ideell til overgangssesongene. Lengde på midten bak er 105 cm (str S).

Farge: Mørk blå

Tekstilinnhold

95% polyester 5% elastane
Må renses

Lagerstatus i butikk

Henter...

Levering & retur

Vi sender alle ordre med Postens Klimanøytrale Servicepakke, og det er også mulig å hente ordren i en av våre butikker i Trondheim.

NB! Ved henting i butikk vil du motta en SMS eller e-post når ordren er behandlet og klar til å hentes. Bestillingen kan ikke hentes ut før dette er mottatt.

Vi tar forbehold om at det kan oppstå avvik i lagerbeholdning på nett, da vi bruker våre fysiske butikker som lager. Dette gjelder spesielt i salgsperioder. Dersom vi ikke har varen du har bestilt, vil vi ta kontakt så raskt som mulig og du vil få beskjed om hva vi kan tilby deg som alternativ.

Les mer om levering og retur i vår FAQ.

Om merket

Siden oppdateres, og du vil snart kunne finne informasjon om merket her. I mellomtiden finner du mer informasjon om våre enkelte merkevarer her.