Få varene tilsendt eller hent i butikk. Fast frakt 59,- Gratis frakt ved kjøp over 999,-

Trenchcoats

Trenchcoat til dame - et smart valg uansett årstid, selv om de aller fleste kanskje assosierer denne populære ytterjakken med vår og varmere vær! En klassisk trenchcoat slår uansett aldri feil, og tilsetter man praktiske egenskaper og et minimalistisk design har du en funksjonell jakke som gir deg mye for pengene.

5 vare(r)

per side

5 vare(r)

per side

Trenchcoat til dame - enkel å style

Trenchcoaten er et smart valg når det kommer til yttertøy til dame, da den ofte har praktiske kvaliteter som kommer godt med i det nordiske klimaet, i tillegg til at den ofte minimalistiske stilen gjør at den kan brukes til absolutt alt! Style den enkelt ved å variere tilbehør som vesker og skjerf, og dress den opp eller ned avhengig av anledning.

En åpen trenchcoat over en tykk strikket genser eller hettegenser, smale jeans og joggesko kombinert med en sporty caps gir et laidback og «effortless» uttrykk som passer perfekt inn i den travle hverdagen.

Historisk favoritt

Den kjente og klassiske trenchcoaten ble først designet av Burberry i 1901 med sitt stilrene og minimalistiske uttrykk ofte kjennetegnet av rene linjer og rette snitt. Det er vel verdt å investere litt i en god trenchcoat da denne virkelig legger grunnlaget for mangt et antrekk og er et plagg du kommer til å ha glede av lenge!

Vi i Kleins fører blant annet praktiske kvalitetsjakker fra det norske merket JOHNNYLOVE - en perfekt fusjon mellom italiensk håndverk og norsk design som ikke går på kompromiss av hverken funksjonalitet eller design! Utforsk vårt utvalg trenchcoats til dame i nettbutikken, og klikk hjem din neste jakke fra oss. Du får alltid fri frakt på ordre her 999,- når du handler hos oss. God shopping!