FAST FRAKT 59,- ✓ FRI FRAKT OG GRATIS HJEMKJØRING I TRONDHEIM PÅ ORDRE OVER 999,- ✓

Oritllw Blouse, Sort

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 699,00

Beskrivelse

Detaljer

Delikat bluse fra InWear i sort. Blusen har en v-utskjæring og er hakket lengre bak enn foran. Lange ballongermer som gir blusen en moderne vri på den klassiske blusen. Med den rette passformen vil dette være et sikkerstikk både til fest og til hverdags - den ultimate svarte blusen for alle type anledninger.

Farge: Sort

- Se flere nyheter fra InWear

Tekstilinnhold

95% polyester. 5% elastan. 30 grader i maskinen.

Lagerstatus i butikk

Henter...

Levering & retur

Vi sender alle ordre med Postens Klimanøytrale Servicepakke, og det er også mulig å hente ordren i en av våre butikker i Trondheim.

NB! Ved henting i butikk vil du motta en SMS eller e-post når ordren er behandlet og klar til å hentes. Bestillingen kan ikke hentes ut før dette er mottatt.

Vi tar forbehold om at det kan oppstå avvik i lagerbeholdning på nett, da vi bruker våre fysiske butikker som lager. Dette gjelder spesielt i salgsperioder. Dersom vi ikke har varen du har bestilt, vil vi ta kontakt så raskt som mulig og du vil få beskjed om hva vi kan tilby deg som alternativ.

Les mer om levering og retur i vår FAQ.

Om merket

Siden oppdateres, og du vil snart kunne finne informasjon om merket her. I mellomtiden finner du mer informasjon om våre enkelte merkevarer her.

Du er kanskje også interessert i følgende produkt(er)