FAST FRAKT 59,- ✓ FRI FRAKT OG GRATIS HJEMKJØRING I TRONDHEIM PÅ ORDRE OVER 999,- ✓

Oritllw Blouse, Hvit

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 699,00

Beskrivelse

Detaljer

Nydelig bluse fra Inwear som passer alle anledninger. Skuldersømmene og de lange volumarmene gjør at blusen får en klassisk passform med en vri. Herlig v-utskjæring som gir en luftig følelse sammen med det behagelige snittet. Rock den opp med et par skinnbukser eller gjør at blusen fanger øynene med en enkel dressbukse. Dette er et must have i basegarderoben!

Tekstilinnhold

95% polyester. 5% elastan 30 grader i maskinen.

Lagerstatus i butikk

Henter...

Levering & retur

Vi sender alle ordre med Postens Klimanøytrale Servicepakke, og det er også mulig å hente ordren i en av våre butikker i Trondheim.

NB! Ved henting i butikk vil du motta en SMS eller e-post når ordren er behandlet og klar til å hentes. Bestillingen kan ikke hentes ut før dette er mottatt.

Vi tar forbehold om at det kan oppstå avvik i lagerbeholdning på nett, da vi bruker våre fysiske butikker som lager. Dette gjelder spesielt i salgsperioder. Dersom vi ikke har varen du har bestilt, vil vi ta kontakt så raskt som mulig og du vil få beskjed om hva vi kan tilby deg som alternativ.

Les mer om levering og retur i vår FAQ.

Om merket

Siden oppdateres, og du vil snart kunne finne informasjon om merket her. I mellomtiden finner du mer informasjon om våre enkelte merkevarer her.

Du er kanskje også interessert i følgende produkt(er)

Shadi, Krem

Shadi, Krem

Vanlig pris: kr 2 999,00

Tilbud kr 1 499,50