FAST FRAKT 59,- ✓ FRI FRAKT OG GRATIS HJEMKJØRING I TRONDHEIM PÅ ORDRE OVER 999,- ✓

Oriellw Dress, Grønn

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 1 099,00

Beskrivelse

Detaljer

Dyp grønn velourkjole fra Inwear i en feminin silhuett. Kjolen har lange ermer, klassisk høy hals og en flatterende ankellengde som gjør kjolen perfekt til festsesongen! Med sin avslappede passform og innsving i midjen er kjolen en drøm å ha på sammen med fløyelskvaliteten. Kjør kjolen med et par høye hæler og noen statement øreringer, og du er klar for fest!

Modellen er 165 cm og bruker str XS

Farge: Grønn

- Se alle nyhetene fra InWear

Tekstilinnhold

95% Polyester, 5% Elastane

Lagerstatus i butikk

Henter...

Levering & retur

Vi sender alle ordre med Postens Klimanøytrale Servicepakke, og det er også mulig å hente ordren i en av våre butikker i Trondheim.

NB! Ved henting i butikk vil du motta en SMS eller e-post når ordren er behandlet og klar til å hentes. Bestillingen kan ikke hentes ut før dette er mottatt.

Vi tar forbehold om at det kan oppstå avvik i lagerbeholdning på nett, da vi bruker våre fysiske butikker som lager. Dette gjelder spesielt i salgsperioder. Dersom vi ikke har varen du har bestilt, vil vi ta kontakt så raskt som mulig og du vil få beskjed om hva vi kan tilby deg som alternativ.

Les mer om levering og retur i vår FAQ.

Om merket

Siden oppdateres, og du vil snart kunne finne informasjon om merket her. I mellomtiden finner du mer informasjon om våre enkelte merkevarer her.

Du er kanskje også interessert i følgende produkt(er)