FAST FRAKT 59,- ✓ FRI FRAKT OG GRATIS HJEMKJØRING I TRONDHEIM PÅ ORDRE OVER 999,- ✓

OrieIW Jumpsuit, Grønn

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 1 099,00

Beskrivelse

Detaljer

Stilig jumpsuit fra Inwear i en behagelig fløyelskvalitet. Jumpsuiten har en løs passform som enkelt kan strammes inn ved midjen om ønskelig for en mer festlig look. Den har avsmalede bein i ankellengde som gir en feminim siluett samt korte ermer med en stilren oppbrettet kant. Praktiske lommer på siden og lekker sømdetalje bak ryggen som matcher det tidløse designet. Den metalliske grønnfargen gjør at den er et sikkerstikk i festsesongen eller til hverdagen med et par chunky sneakers.

Farge: Grønn

- Se alle nyhetene fra InWear

Tekstilinnhold

95% Polyester, 5% Elastan

Lagerstatus i butikk

Henter...

Levering & retur

Vi sender alle ordre med Postens Klimanøytrale Servicepakke, og det er også mulig å hente ordren i en av våre butikker i Trondheim.

NB! Ved henting i butikk vil du motta en SMS eller e-post når ordren er behandlet og klar til å hentes. Bestillingen kan ikke hentes ut før dette er mottatt.

Vi tar forbehold om at det kan oppstå avvik i lagerbeholdning på nett, da vi bruker våre fysiske butikker som lager. Dette gjelder spesielt i salgsperioder. Dersom vi ikke har varen du har bestilt, vil vi ta kontakt så raskt som mulig og du vil få beskjed om hva vi kan tilby deg som alternativ.

Les mer om levering og retur i vår FAQ.

Om merket

Siden oppdateres, og du vil snart kunne finne informasjon om merket her. I mellomtiden finner du mer informasjon om våre enkelte merkevarer her.

Du er kanskje også interessert i følgende produkt(er)