FAST FRAKT 59,- ✓ FRI FRAKT OG GRATIS HJEMKJØRING I TRONDHEIM PÅ ORDRE OVER 999,- ✓

Oridalw Cardigan, Sort

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 1 099,00

Beskrivelse

Detaljer

Lekker cardigan fra InWear i en myk ullkvalitet. Cardiganen har lange, rette ermer og en rundt hals med ribbet finish. Flatterende passform som sammen med kvaliteten i shimmer gjør denne feminin og stilren for ethvert antrekk. Cardiganen har et klassisk design med store knapper i front som gjør dette til en must-have i garderoben! Like fin å bruke til festlige anledninger som til å pynte opp et hverdagsantrekk.

Farge: Sort

- Se alle nyhetene fra InWear

Tekstilinnhold

35% Akryl, 25% Polyamid, 17% Ull, 15% Metall, 8% Alpakka

Lagerstatus i butikk

Henter...

Levering & retur

Vi sender alle ordre med Postens Klimanøytrale Servicepakke, og det er også mulig å hente ordren i en av våre butikker i Trondheim.

NB! Ved henting i butikk vil du motta en SMS eller e-post når ordren er behandlet og klar til å hentes. Bestillingen kan ikke hentes ut før dette er mottatt.

Vi tar forbehold om at det kan oppstå avvik i lagerbeholdning på nett, da vi bruker våre fysiske butikker som lager. Dette gjelder spesielt i salgsperioder. Dersom vi ikke har varen du har bestilt, vil vi ta kontakt så raskt som mulig og du vil få beskjed om hva vi kan tilby deg som alternativ.

Les mer om levering og retur i vår FAQ.

Om merket

Siden oppdateres, og du vil snart kunne finne informasjon om merket her. I mellomtiden finner du mer informasjon om våre enkelte merkevarer her.

Du er kanskje også interessert i følgende produkt(er)