FAST FRAKT 59,- ✓ GRATIS BYTTE ✓ FRI FRAKT OVER 999,- ✓ GRATIS HJEMKJØRING PÅ ORDRE OVER 999,- ✓


Kleins har drevet med mote i over 100 år og står i dag som en sterk merkevare i Trondheim. Kleins består av tre eksklusive butikker som tilbyr kvalitetsmerker til dame og herre. Vi vet at klær skaper folk og ønsker å gi deg en førsteklasses opplevelse gjennom et unikt vareutvalg og personlig oppfølging.

Hos Kleins arbeider profesjonelle ansatte som ser viktigheten av riktig passform, god kvalitet, flatterende fargekombinasjoner og de seneste trendene. Er du på jakt etter noe unikt, klassisk eller trendy kombinert med høy kvalitet er Kleins mangfoldige merkemiks noe for deg. Les om hvordan Kleins håndplukker sitt vareutvalg her.

Vi tilbyr også vårt omfattende vareutvalg online, og sender til hele Norge. Har du spørsmål? Send en e-post til nettbutikk@kleins.no så hjelper vi deg gjerne!

Kleins har det privilegium til å stå helt fritt til å velge hvilke merker vi ønsker å føre. Vi er ekstremt stolt av den unike varepakken vi har i dag, og jobber kontinuerlig med å utvikle oss og er alltid på jakt etter nye, spennende merker.
Les mer om hvordan vi gjør våre innkjøp her.