FAST FRAKT 59,- ✓ FRI FRAKT PÅ ORDRE OVER 999,- ✓

Nor o-n Long 7355, Mørk gul

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 1 299,00

Beskrivelse

Detaljer

Oversized ullgenser fra Samsøe Samsøe i en fresh gulfarge. Genseren har en delikat, rund hals, lange ermer og er strikket i deilig og myk ullblanding som er behagelig mot kroppen samtidig som den holder deg god og varm. Den herlige fargen lyser opp ethvert antrekk og er like fin å bruke til skjørt i samme toner eller en mørk jeans for å fremheve fargen enda bedre.
Noe stor i størrelsen og det anbefales derfor å gå ned en størrelse om man ønsker en nettere passform.

Modellen er 168 cm og bruker str XS

Farge: Mørk gul

- Se alle nyhetene fra Samsøe & Samsøe

Tekstilinnhold

32% alpakka, 32% merinoull, 30% polyamid, 6% elastan
Vaskes for hånd

Lagerstatus i butikk

Henter...

Levering & retur

Vi sender alle ordre med Postens Klimanøytrale Servicepakke, og det er også mulig å hente ordren i en av våre butikker i Trondheim.

NB! Ved henting i butikk vil du motta en SMS eller e-post når ordren er behandlet og klar til å hentes. Bestillingen kan ikke hentes ut før dette er mottatt.

Vi tar forbehold om at det kan oppstå avvik i lagerbeholdning på nett, da vi bruker våre fysiske butikker som lager. Dette gjelder spesielt i salgsperioder. Dersom vi ikke har varen du har bestilt, vil vi ta kontakt så raskt som mulig og du vil få beskjed om hva vi kan tilby deg som alternativ.

Les mer om levering og retur i vår FAQ.

Om merket

Siden oppdateres, og du vil snart kunne finne informasjon om merket her. I mellomtiden finner du mer informasjon om våre enkelte merkevarer her.

Du er kanskje også interessert i følgende produkt(er)

Nor o-n Long 7355, Mørk grønn

Nor o-n Long 7355, Mørk grønn

Vanlig pris: kr 1 299,00

Tilbud kr 649,50