FAST FRAKT 59,- ✓ FRI FRAKT OG GRATIS HJEMKJØRING I TRONDHEIM PÅ ORDRE OVER 999,- ✓

Nisas Dress, Grønn

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 1 299,00

Beskrivelse

Detaljer

Klassisk velourkjole fra Inwear i en delikat grønnfarge. Feminin passform med rysjer i midjen som skaper fasong og detalj for et lekkert uttrykk. Kjolen har halvlange ermer, rund hals samt en knelang lengde. Lukkes med messingfarget glidelås i nakken som legger til en ekstra faktor til kjolen. Med sitt stilrene design styles denne kjolen lett med et par lekre pumps og en klassisk veske.

Modellen er 165 cm og bruker str XS

Farge: Grønn

- Se alle nyhetene fra InWear

Tekstilinnhold

90% Polyester, 10% Elastan

Lagerstatus i butikk

Henter...

Levering & retur

Vi sender alle ordre med Postens Klimanøytrale Servicepakke, og det er også mulig å hente ordren i en av våre butikker i Trondheim.

NB! Ved henting i butikk vil du motta en SMS eller e-post når ordren er behandlet og klar til å hentes. Bestillingen kan ikke hentes ut før dette er mottatt.

Vi tar forbehold om at det kan oppstå avvik i lagerbeholdning på nett, da vi bruker våre fysiske butikker som lager. Dette gjelder spesielt i salgsperioder. Dersom vi ikke har varen du har bestilt, vil vi ta kontakt så raskt som mulig og du vil få beskjed om hva vi kan tilby deg som alternativ.

Les mer om levering og retur i vår FAQ.

Om merket

Siden oppdateres, og du vil snart kunne finne informasjon om merket her. I mellomtiden finner du mer informasjon om våre enkelte merkevarer her.