FAST FRAKT 59,- ✓ FRI FRAKT OG GRATIS HJEMKJØRING I TRONDHEIM PÅ ORDRE OVER 999,- ✓

NICA NO RIB, Mørk rød

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 899,00

Beskrivelse

Detaljer

Deiligste dressbuksene fra Inwear i en nydelig rød farge - perfekt til høsten! Luftig og deilig matriale som sitter som støpt på med glidlås i de smale beina. Praktiske lommer foran som er skråstilte samt lommer bak. Skjult glidlås som gir et mer et lekkert uttrykk og i tillegg kan man tilføre et tøft belte for en kulere variant. En dressbukse man rett og slett kan bruke både på jobb og til hverdagslige anledninger.

Farge: Burgunder

- Se flere nyheter fra InWear

Tekstilinnhold

88% polyester,12% elastan Vaskes på 30 grader

Lagerstatus i butikk

Henter...

Levering & retur

Vi sender alle ordre med Postens Klimanøytrale Servicepakke, og det er også mulig å hente ordren i en av våre butikker i Trondheim.

NB! Ved henting i butikk vil du motta en SMS eller e-post når ordren er behandlet og klar til å hentes. Bestillingen kan ikke hentes ut før dette er mottatt.

Vi tar forbehold om at det kan oppstå avvik i lagerbeholdning på nett, da vi bruker våre fysiske butikker som lager. Dette gjelder spesielt i salgsperioder. Dersom vi ikke har varen du har bestilt, vil vi ta kontakt så raskt som mulig og du vil få beskjed om hva vi kan tilby deg som alternativ.

Les mer om levering og retur i vår FAQ.

Om merket

Siden oppdateres, og du vil snart kunne finne informasjon om merket her. I mellomtiden finner du mer informasjon om våre enkelte merkevarer her.

Du er kanskje også interessert i følgende produkt(er)

Zella Pant, Brun

Zella Pant, Brun

Vanlig pris: kr 899,00

Tilbud kr 449,50