FAST FRAKT 59,- ✓ GRATIS BYTTE ✓ FRI FRAKT OVER 999,- ✓ GRATIS HJEMKJØRING PÅ ORDRE OVER 999,- ✓

Moonstone Shirt, Lys Lilla

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 1 299,00

Beskrivelse

Detaljer

Lekker skjorte fra Samsøe Samsøe i høstens trendfarge lavendel. Moonstone Shirt kommer i en deilig kvalitet av kordfløyel som er behagelig på og gir en røffere tekstur til skjorten. Volumermene i kombinasjon med skjortekragen og knappstolpen gir en moderne og stilig passform som gir et stilig design. Laget av organisk bomull noe som gjør at den puster lett, er behagelig samtidig som den er miljøvennlig. Kombiner skjorten med en skinnbukse for å understreke den tøffe utformingen eller kjør den med et par jeans for et mer hverdagslig antrekk

Farge: Lilla

- Se alle høstnyhetene fra Samsøe Samsøe

Tekstilinnhold

97% Organisk Bomull, 3% Elastan
Vaskes på 30 grader

Lagerstatus i butikk

Henter...

Levering & retur

Vi sender alle ordre med Postens Klimanøytrale Servicepakke, og det er også mulig å hente ordren i en av våre butikker i Trondheim.

NB! Ved henting i butikk vil du motta en SMS eller e-post når ordren er behandlet og klar til å hentes. Bestillingen kan ikke hentes ut før dette er mottatt.

Vi tar forbehold om at det kan oppstå avvik i lagerbeholdning på nett, da vi bruker våre fysiske butikker som lager. Dette gjelder spesielt i salgsperioder. Dersom vi ikke har varen du har bestilt, vil vi ta kontakt så raskt som mulig og du vil få beskjed om hva vi kan tilby deg som alternativ.

Les mer om levering og retur i vår FAQ.

Om merket

Siden oppdateres, og du vil snart kunne finne informasjon om merket her. I mellomtiden finner du mer informasjon om våre enkelte merkevarer her.

Du er kanskje også interessert i følgende produkt(er)

Pizabay, Hvit

Pizabay, Hvit

kr 1 799,00