FAST FRAKT 59,- ✓ GRATIS BYTTE ✓ FRI FRAKT OVER 999,- ✓ GRATIS HJEMKJØRING PÅ ORDRE OVER 999,- ✓

Moonstone Dress, Mørk Blå

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 1 699,00

Beskrivelse

Detaljer

Stilig kordkjole fra Samsøe Samsøe i en dyp og tidløs tone av blå. Moonstone Dress har et trendy design med lange volumermer, skjortekrage, knappestolpe med kremfargede trykknapper samt en lengde til låret. Denne herlige kjolen kommer i en a-formet silhuett med innsving i midjen for en feminin figur. Med sin herlige kvalitet av organisk bomull og stretch er dette en komfortabel kjole som er god mot kroppen. Den deilige kordteksturen gjør at kjolen er like fin til fest som til hverdags. Kombiner med sneakers og en skinnjakke til hverdags eller kjør den med et par sorte boots og kåpe til fest.

Farge: Mørk Blå

- Se alle høstnyhetene fra Samsøe Samsøe

Tekstilinnhold

97% Organisk Bomull, 3% Elastan

Vaskes på 30 grader

Lagerstatus i butikk

Henter...

Levering & retur

Vi sender alle ordre med Postens Klimanøytrale Servicepakke, og det er også mulig å hente ordren i en av våre butikker i Trondheim.

NB! Ved henting i butikk vil du motta en SMS eller e-post når ordren er behandlet og klar til å hentes. Bestillingen kan ikke hentes ut før dette er mottatt.

Vi tar forbehold om at det kan oppstå avvik i lagerbeholdning på nett, da vi bruker våre fysiske butikker som lager. Dette gjelder spesielt i salgsperioder. Dersom vi ikke har varen du har bestilt, vil vi ta kontakt så raskt som mulig og du vil få beskjed om hva vi kan tilby deg som alternativ.

Les mer om levering og retur i vår FAQ.

Om merket

Siden oppdateres, og du vil snart kunne finne informasjon om merket her. I mellomtiden finner du mer informasjon om våre enkelte merkevarer her.

Du er kanskje også interessert i følgende produkt(er)

SenjaIW Dress, Mørk brun

SenjaIW Dress, Mørk brun

Vanlig pris: kr 999,00

Tilbud kr 499,50