FAST FRAKT 59,- ✓ GRATIS BYTTE ✓ FRI FRAKT OVER 999,- ✓ GRATIS HJEMKJØRING PÅ ORDRE OVER 999,- ✓

Monique Shirt Dress AOP 8083, Sort mønstret

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 1 499,00

Beskrivelse

Detaljer

Stilig skjortekjole fra Samsøe Samsøe i et prikkete print. Kjolen har et stilig design med krage, lange ermer og mansjettknapper samt en knappstolpe til midjen. Lengde til kneet og rett i passformen, men kan strammes inn i livet med knyting slik at man får en mer feminin silhuett. Det lekre printet og den delikate kvaliteten gjør at kjolen faller flatterende på kroppen og er enkel å kombinere med en bukse om man ønsker det. Mot sommeren er denne kjolen fin å style med et par smykker, sandaler og en veske med en sprek farge.

Modellen er 165 cm høy og bruker størrelse S.

Farge: Sort mønstret

- Se alle nyhetene fra Samsøe & Samsøe

Tekstilinnhold

100% viskose
Vaskes for hånd

Lagerstatus i butikk

Henter...

Levering & retur

Vi sender alle ordre med Postens Klimanøytrale Servicepakke, og det er også mulig å hente ordren i en av våre butikker i Trondheim.

NB! Ved henting i butikk vil du motta en SMS eller e-post når ordren er behandlet og klar til å hentes. Bestillingen kan ikke hentes ut før dette er mottatt.

Vi tar forbehold om at det kan oppstå avvik i lagerbeholdning på nett, da vi bruker våre fysiske butikker som lager. Dette gjelder spesielt i salgsperioder. Dersom vi ikke har varen du har bestilt, vil vi ta kontakt så raskt som mulig og du vil få beskjed om hva vi kan tilby deg som alternativ.

Les mer om levering og retur i vår FAQ.

Om merket

Siden oppdateres, og du vil snart kunne finne informasjon om merket her. I mellomtiden finner du mer informasjon om våre enkelte merkevarer her.